Beoordelingen van Mr. Sushi Enschede

Recente recensies van Mr. Sushi Enschede

4 sterren na 332 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very Good Sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas vonden wij de prijs kwaliteit verhouding van de sushi niet goed. Mr. Sushi vraagt erg veel geld voor matige sushi. Vooral een rol van 12 euro verwacht je meer van dan een geplet geheel besmeurd met mayo. De bezorging was rommelig. Alle bakjes lagen door elkaar. Niet voor herhaling vatbaar.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra gember gevraagd, geen gember gekregen. Veel rijst en weinig vis/ vlees. Smaak was een beetje vlak. Prijs kwaliteit niet in verhouding. Te duur voor wat je krijgt. Bezorging wel mooi optijd.

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd. Zeer goed van smaak. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de sushi wat kleiner dan gedacht, maar de smaak was heel goed. Ook de bijgeleverde producten als saus en stokjes vonden we een goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is jammer dat je tenminste 1 ster moet geven om een recensie te schrijven want ik geef liever helemaal geen ster. 16:35 eten besteld en een uur later is het bezorgd, bestelling klopte niet en zou opnieuw gemaakt worden. De leidinggevende zou het controleren en het duurde 15 min voor het klaar zou zijn. Uur later is de bestelling bezorgd en klopte nog niet, bezorger terug gestuurd en zou wederom binnen 15 min terug zijn. Na een uur nog steeds geen bezorger gezien, weer gebeld en niemand wist er wat vanaf. Uiteindelijk om 20:30 is het gebracht en mijn kinderen die er ook van moesten eten lagen ondertussen al in bed. Goed bezig Mr Sushi dit is al de 2e keer. Dacht ik geef het nog een kans, maar helaas voor ons geen 3e keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi was zoals wij gewend zijn, prima. De bezorging heeft 1,5 uur geduurd. Dat had een half uur tot 45 min korter mogen zijn, gezien de afstand van 2,3 km. Maar goed het was Bevrijdingsdag dus waarschijnlijk topdrukte. 17:33 besteld 19:15 was het er.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was dit keer weer goed van smaak, lekker vers en zag er verzorgd uit.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker! Bezorging wel 35 minuten later dan aangegeven.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was prima in orde

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker op tijde bezorg kwaliteit is top

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten kwam bijna 2 uur later dan dat we hadden besteld, toen het er was kregen we een hele andere bestelling. Daarna nog een half uur wachten. Toen wel de goede gekregen. De vrouw aan de telefoon was wel heel aardig en deed haar best om het te verhelpen.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima voldaan aan de vereachtingen. Bestelling op tijd.. heel netjes uitgevoerd en erg smakelijk !

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl was lekker maar misschien een tip wat minder rijst en meer garnering. Voor zo’n hele bowl kreeg ik drie plakjes komkommer en avocado. Daarom had ik heel veel rijst over helaas.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas veel te laat gebracht...crispy sushi was koud geworden...de rest smaakte prima.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en erg smakelijk

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, sommige lagen kennelijk al wat langer en waren droog. Supersnelle bezorging.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot andere keren, waren we vandaag niet zo enthousiast over de bestelde sushi/surprisebox. De sushi was smaakloos, alles smaakte ook hetzelfde, we zijn dit niet van jullie gewend. Een compensatie zouden we op prijs stellen, hebben dit ook via Messenger gemeld. Voor het eerst hebben we niet alles opgegeten, je mag meer verwachten voor die prijs!

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 3 kwartier gewacht om vervolgens sushi te krijgen die uit elkaar gevallen was. Het was een mengelmoes geworden waardoor de smaak aanzienlijk minder lekker was. Wilde erachter aan bellen maar had daar geen zin meer in aangezien ik al gebeld had om te vragen waar de bestelling bleef. Zeer ontevreden dit keer.

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed uur gewacht op mijn bestelling, vervolgens was de bestelling onvolledig en uit elkaar gevallen. Hetgeen wat ontbrak is nageleverd.

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het echt tegenvallen. Op social media zie je plaatjes van boxen die er kleurrijk uitzien en mooi verpakt. Ik heb mijn bestelling in een gebakdoos gekregen nauwelijks wat gedaan aan de opmaak op de sla in de hoek na. De tonijn was i.p.v. dat het rood is wat betekent dat het vers is helemaal bruin niet smakelijk om naar te kijken.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij misten sushi’s die we wel hadden besteld en betaald maar niet hebben gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Op het gewenste tijdstip stond het klaar. Kwaliteit prima!

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom goede service: snel geleverd, de gefrituurde sushi was nog warm, netjes 2 aparte tasjes.

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

prima spul, zeker een aanrader

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een tijd geleden bestelde ik hier vaker. Viel toen toch een beetje tegen. Met name de kwaliteit. Met de bestelling van nu ben ik heeeel tevreden. Kwaliteit is duidelijk vooruit gegaan. Het was ontzettend lekker! Bezorging had ik ingepland, maar ze kwamen een kwartier eerder. Gelukkig was ik thuis, maar voor hetzelfde geld was dat niet het geval geweest.

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi is keurig afgeleverd en het heeft heerlijk gesmaakt

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden om 20:30 besteld Ontvingen het om 18:45. Dat was de 2de keer al.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst besteld bij Mr Sushi en de sushi had een erg rare smaak (bitter/zuur) rijst was aan de harde kant en voor mijn gevoel niet vers. De helft is niet opgegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kwaliteit sushi, bezorging mag wel iets sneller. Klant mag ook wel op de hoogte worden gehouden van de verwachte bezorging?

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en op tijd

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en de sushi was heerlijk! Tot de volgende keer!

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed. Levertijd doordeweeks meer dan een uur. Bezorger mag gerust bellen als hij of zij het niet kan vinden, daarom geef ik mijn telefoonnummer toch door? Scheelt zoeken en je eten wordt niet zo koud?

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was iets minder dan andere keren, maar nog wel ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam te laat, koud en door elkaar geschud aan. Nooit weer. Zonde van het geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was wel iets aan de late kant, volgens mij omdat hij geen regenpak aan had maar aan het klunsen met vuilniszakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Time order geplaatst 17.30, bestelling bezorgt om 18.45,nadat ik had gebeld dat ik weg moest, bedrag €41 staat niet in verhouding geftrituurde sushi was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is altijd heerlijk. Maar de bezorgrtijd blijft een ding. 17.06 uur besteld op zondag en om 19.01 uur gebeld waar de bestelling bleef. Stond klaar maar bezorger was nog niet terug. Graag geven bericht als de bezorgtijden dusdanig lang zijn. Ik had het bijvoorbeeld zelf wel opgehaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Again lekker vers en mooi optijd:) thank u

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig smaak aan

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen wel vaker bij mr Sushi. Normaal gesproken duurt de levering erg lang, maar die was voor de verandering eens redelijk op tijd. Daarin tegen smaakte de sushi nergens na. We hebben de helft weggegooid inclusief de pokebowls. Die zijn trouwens wel groot. Helaas ben ik zelfs ziek geworden van de sushi. Voor ons voorlopig geen Mr Sushi meer. Helaas als relatief vaste klant.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, warm en koud was apart verpakt

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis rol zat er niet bij, hadden we wel besteld. Vervolgens gebeld maar volgens de meneer zou hij er toch echt bij zitten, naast de andere inhoud van de box. Goed bekeken en bleek er toch echt niet in te zitten.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heb ik nooit klachten ,maar nu wel. Mijn zoontje lust geen sushi ,maar vind de lompias altijd lekker, maar dit keer waren ze bijna koud..ook werd er eerst maar 1 portie bezorgd terwijl ik 2 portie had besteld(dus gebeld en die werden na bezorgd) Dit duurde weer een half uur en ook deze waren aardig koud (wij wonen best dicht bij ) Ook de hand rol sushi leek er niet op ..deze leek wel los in het bakje te zijn gegooid .(ik heb er zelf maar wat geprobeerd van te maken ) Hopelijk was de mijn eerste en laatste slechte ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk as always! X

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging ging ontzettend snel. Binnen een half uur. Helaas wel (weer) spicy maguro gekregen, terwijl ik de niet spicy variant had besteld. Een keer niet erg, maar als het blijft gebeuren, ook wanneer je er een opmerking bij typt, dan vind ik dat jammer. Je betaalt dan bijna 10 euro voor een rol die je niet lekker vindt. Verdere kwaliteit prima.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kregen er geen soja saus bij. Koerier had wel wat in de scooter maar dat was niet goed meer. Na bellen is wel gebracht maar hebben nog wel een half uur weer moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een surprisebox besteld en dat is absoluut een aanrader. Lekker veel variatie aan sushi, gaan we zeker nog een keer voor! Had bij het bestellen in het opmerkingenveld genoteerd, dat we niet zo van tonijn houden... Daar is helaas geen rekening mee gehouden. Hebben jullie de opmerking wel gelezen?

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Redelijke kwaliteit, relatief duur voor wat je krijgt

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bij het ophalen van de bestelling zag de zaak er van binnen niet al te opgeruimd of schoon uit. Punt van aandacht! Maaltijd smaakte overigens goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

sushi is lekker, niks over te klagen. Maar er mag echt wat aan de bezorging gedaan worden.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten top! Bezorging verschrikkelijk: om 14:00 uur besteld met bezorgtijd 19:00 uur en alsnog 60 minuten te laten komen?! Aan de telefoon ook voorgelogen want om 19:20 gebeld waar het eten bleef, antwoord was dat bezorger onderweg was en eten elk moment kan komen. Om 19:50 nog een keer gebeld en toen te horen gekregen dat bezorger net een kwartier weg was?? Erg vreemd

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk altijd erg tevreden over de kwaliteit en smaak. Deze keer echter vergeten goed het huishoudfolie te verwijderen bij een roll. Met als gevolg plastic stukjes op de sushi en in onze monden. Best wel vervelend want je gaat dus twijfelen of dat dan bij de overige sushi (ruim 20 stuks) ook het geval is. Verminderd toch het eet plezier.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken is de kwaliteit meer dan prima maar deze keer was de rijst veels te gaar waardoor deze zacht en papperig was. Half bakje soya saus en een klein kloddertje wasabi voor een schotel van 64 stuks was echt te weinig. Slechte beurt dus. Misschien toch maar weer naar mijn andere sushi leverancier switchen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2.5 uur gewacht op ons eten, aan de telefoon werd 3 keer verteld dat het onderweg was (was niet zo). De kwaliteit viel ook erg tegen, je kon merken dat het niet vers was.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was goed

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ze zoveelste keer dat er weer iets is mis gegaan. zou erover terug gebelt worden, weer geen telefoon gehad. ook de zoveelste keer! ook al zovaak gehad dat er iets van de bestelling niet erbij in zat, eeuwigheid weer wachten tot ze het na komen brengen (1uur) ik was vaste klant, maar laatste tijd alleen maar bij elke bestelling een probleem gehad. teveel kansen gegeven, ik bestel nooit weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na ruim 2 uur en een kwartier wachten eindelijk de sushi ontvangen. Kinderen lagen ondertussen al in bed en konden dus niet meer mee eten. De bestelde gebakken garnalen waren steenkoud. Dit kan echt niet. Voor bijna €70 besteld. Was het geld helaas echt niet waard

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Na 3 uur wachten nog geen levering. Twee keer met Edamame aan de seur gestaan. Aan de telefoon slechte afhandeling met als eindcocnclusie nog een half uur te wachten tot 22.45 uur ‘s avonds. Nu maar afwachten of geld terug komt. Niet geschikt om een bedrijf te runnen.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren sushi besteld, het zou om 21:30 komen maar uiteindelijk gekregen om 22:30!! Veel te laat dus en de sushi was niet vers, waarschijnlijk al uren in de koelkast gelegen! En ook nog 35 ervoor betaald! Veel te duur. Kwaliteit is slecht! geen bestelling meer van mij dus!

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed, alleen koud. Echt koud. En het bakje gember zat er niet bij. Wel voor betaald. Verder heeft het wel weer prima gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, maar 2 uur moeten wachten op onze bestelling is echt veel te lang.

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was na 1 uur en toen ik het eenmaal had zat alles onder de soyasaus want het bakje was niet goed dicht gedaan... Verder heerlijk eten, maar de bezorging vond ik gewoon uitermate slecht

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vlot bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor de zoveelste keer werden wij gebeld dat de bestelling later zou komen. Wij bestellen altijd heel vroeg. Zo ook vandaag voor 4 uur besteld en om half 6 laten bezorgen. Maar ook nu was het weer te laat. 10 voor 6 kwam het aan. Daarbij was het nu al de tweede keer dat wij aangeven geen krab te lusten maar deze en ook vorige keer zat er krab bij op de schaal. Terwijl dat voorheen nooit geen problemen gaf. Het is dat op de helmerhoek niet veel keuze aan bezorgers van sushi is, van diegene die bezorgen bij ons is mr sushi wel de lekkerste

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en om 20.15 besteld en exact dat het er was.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De softshell sushi was heek flauw. Ik werd gebeld dat de scooter kapot was, daardoor moest er een scooter uit Hengelo komen, geen probeer. Maar doordat de bestelling pas een uur later kwam, hadden ze het wat mij betreft wel goed kunnen maken met een extra rol, of in ieder geval hun excuses aan kunnen bieden. Jammer!

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur later dan de aangegeven tijd

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede sushi, ondanks de drukte

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Slechte service, je besteld via de app en geeft aan dat je 18:40 je eten komt ophalen eindstand heb je je eten pas om 19:10 zit je er een halfuur te wachten, krijg je het eten ook nog eens koud. Bestel je mango kip en tempura ebi roll doen ze het bij elkaar in. De ebi rol was net een mango.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2,5 uur de bestelling geannuleerd. Hadden om half 6 besteld dat we om 7 uur wilden eten. Om 8 uur zelf contact opgenomen. Geen belletje vanuit hun gehad, geen excuses. Waardeloos. Om 8 uur was onze bestelling ook nog niet gemaakt en zou het nog langer duren, toen maar een boterham met kaas gegeten. Áls je blijkbaar niet zoveel aan kan, moet je ook niet zoveel aannemen.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu de zoveelste keer dat er uren later word bezorgd.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de bestelling ruim een uur later ontvangen. Gezien de drukke dag geen probleem. Echter bestelling niet compleet. Na telefonisch contact is er beloofd dat het nabezorgd zou worden. We wachten nog steeds...

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 kwartier na de afgesproken bezorgtijd heb ik gebeld. En na nóg 1 kwartier erbij kwam dan eindelijk de sushi. Het is gelukkig altijd lekker. En ik kreeg excuses. Maar hoop dat dit niet vaker gebeurd.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

prima sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op oudejaarsdag al vroeg besteld vanwege verwachtte drukte. In de middag keurig gebeld of bezorgtijd gewijzigd kon worden ivm met drukte Heb netjes meegewerkt met alle begrip. Genoegen genomen met later bezorgmoment vanwege ‘gratis’ extra warme tempura rol Bij aankomst bezorger (2 uur later) geen warme rol. Gebeld en kreeg te horen dat actie niet meer geldig was? Smiddags niet vermeld aan de telefoon. Ze konden ivm drukte ook niet meer nabezorgen. Jammer.... dat er geen passende oplossing is gezocht. De ‘gratis’ rol stond wel op mijn bon en ook op de website . Bezorger had niet genoeg wisselgeld mer, wat hij wel keurig heeft opgelost??? De sushi was wel erg lekker??

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewoonlijk erg lekker, vooral de softshells vonden we allemaal super!

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kleffe sushi en de bezorging duurde veel te lang!70 minuten mini loempia’s waren wel lekker maar de saus was vergeten

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles helemaal top. Bezorging mooi op tijd. Alles vers en overheerlijk. Echt een aanrader

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en steeds op afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Moest lang wachten en veel soorten sushi waren er niet meer!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse ingrediënten en prima smaak. Helaas was Wakame uitverkocht, dus wel balen want ouders hadden hier naar uitgekeken. Mijn favoriete sushi afhaal dus absoluut waar voor het geld

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2,5 uur gewacht op mijn bestelling. Moesten jullie de vis nog vangen en fileren ouleh?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Tot de volgende keer!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde ander half uur voordat we onze sushi kregen en we kregen ook niet de hoeveelheid eetstokjes die we gevraagd hadden. De bezorging is geel erg slecht bij me sushi!

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi snel, eten was ook prima. Maar op de site staat dat je een gratis rol krijgt bij bezorging boven de €25. Dus ik nog iets extra's bestellen om aan die 25 te komen, hierbij een ebi tempura rol genomen. Allemaal leuk en aardig, moet de extra rol wel bij de bestelling in zitten anders heb je er nog niks aan.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het duurde bijna anderhalf uur voordat het bezorgd werd, vonden wij veel te lang duren....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bijna 1,5 uur wachten gebeld hoelang het nog zou duren tot me bestelling er zou zijn. Toen ik belde bleek dat die nog niet gemaakt was, en toen ineens was die klaar en konden ze binnen 20 minuten bezorgen? Laat volgende keer optijd weten als het druk is zo wachten mensen geen 2 uur op eten:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs- kwaliteit! Erg vers en lekker. Zeer vriendelijk personeel.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet echt top kwaliteit , en waarom adverteren met vanaf 25e een gratis rol en die dan niet geven ! ? J

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker maar heel erg koud. Waarschijnlijk heeft de schaal een poos in de koelkast gestaan omdat deze van te voren is bereid. Bezorging was later ondanks dat we op tijd hadden besteld. Er werd wel netjes gebeld. Bovendien hadden we een verkeerde rol gekregen. Al meerdere keren besteld bij mr sushi en het blijft wel voor herhaling vatbaar ondanks kleine foutjes.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Prima kwaliteit en echt vers. We moesten wel wat langer wachten op de bestelling maar daarvoor krijg je wel een vers product???

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag heb ik om 11.30 sushi via de app besteld en aangegeven dat het om 17.30 bezorgd moet worden. Maar na 3 x bellen het eten 18.28 ontvangen!!! Ik snap dat het druk is maar dit is wel planbaar om ervoor te zorgen dat ik rond 17.30 krijg! Helaas was mijn overige eten koud toen de sushi er was en mij. Kinderen ander eten moeten geven! De gefrituurde sushi waren koud en daardoor smaakten ze erg vettig! Baal er erg van. Als je niet waar kan maken om op de aangegeven tijd te bezorgen. Dan moet je die optie maar verwijderen!! Als het zo moet dan bestel ik voorlopig niet meer bij jullie.

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was niet vers en de rijst leek te zoet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Drie kwartier te laat bezord. En toen we het eten kregen was het ook nog eens de helft en konden we nogmaals een kwartier wachten. Mvg lex

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen normaal graag bij mr. sushi. De sushi is lekker. Helaas duurde het dit keer meer dan 2 uur voor dat het eten werd bezorgd. Tussentijds gebeld om navraag te doen geen uitleg of excuses alleen dat de sushi er aan komt. Hopelijk was dit eenmalig.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud en we hebben 1,5 uur op onze bestelling moeten wachten helaas.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na langer dan een uur gewacht te hebben op mijn eten was het TOTAAL niet lekker. De warme gerechten waren koud en hard. En de koude gerechten waren droog en de rijst was keihard

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit top zoals gewoonlijk, thumbs up! Alleen de bezorgtijd was meer dan een uur terwijl er 20 minuten beloofd werd... Even wachten is niet zo erg, maar geen valse beloftes doen!

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet tevreden de rijst viel bij oppakken uit elkaar en roll crispy chicken niet geleverd. dit is de laatste keer dat we hier bestellen.

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben om 16.30 besteld zodat het er sowieso om 17.45 uur zal zijn. Helaas kwam onze bestelling na twee keer bellen pas om 19.15 uur. Het eten was inmiddels koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de gewenste tijd bezorgd en smaakte weer voortreffelijk!!!

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Slechte service en bezorging, als je de werkdruk niet aan kan, stop dan tijdelijk met bestellingen.. Op tijd moeten bestellen dat snap ik best.. Maar 2 uur wachten vind ik echt belachelijk.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld en het was weer heerlijk. Ben gebeld door de telefoniste die gaf aan dat het eten wat later zou komen ivm blackfriday drukte , top gedaan!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft 1 uur en 45 minuten geduurd voordat de bestelling er was. Vervolgens bleek ook nog dat er een crispy rol miste. De geleverde sushi smaakte goed.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo verschrikkelijk slechte bezorging !!!!! Eten na 2 uur en 45 min er nog niet ..... meerdere malen gebeld..... via iDeal al betaald ... bestelling na 3 uur afgezegd en mijn geld dan ?? Vraag ik .... nou dat word over 1 week terug geboekt !! Ik zeg 1 week ??? Verbazing al om echt !

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima zoals gewoonlijk?

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk goed. Alleen is er voor de 2e keer een gedeelte van mijn bestelling vergeten

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Alleen jammer dat de bestelling niet compleet was en wij vervolgens bijna (na 2 telefoontjes) 2 uur hebben moeten wachten op de bezorging hiervan. Erg jammer.

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging liet in totaal 2:10u op zich wachten. Na één uur vanuit mijzelf gebeld en toen zou het met 15 - 20min gebracht worden, dit bleek niet het geval te zijn. Eten was hierdoor ook erg koud geworden en niet zoals het hoorde te zijn. Al met al en grote tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lang wachten besteld om 19.49 gekregen 21.10..... sushi is lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was twee uur later dan de aangegeven half uur. Geen excuses eropvolgend desondanks er gebeld was.

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Dit keer hadden we de winterbox, echt een aanrader.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten! Enorm bedankt!

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker, maar dit was nu al de tweede keer dat ik werd gebeld om te vragen waar mijn huis is. Dat is nog te vergeven, maar dat de bezorger vervolgens om 23.00 uur meerdere malen mij probeert te bellen en zelfs te facetimen gaat mij echt te ver. Als er op deze manier om wordt gegaan met mijn gegevens dan bestel ik niet weer bij Mr Sushi.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 45 min te laat, bezorger geen wisselgeld bijzich. Aangegeven waarmee we zouden betalen. Eetstokjes te weinig. Erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om half 7 Om half 8 belde het restaurant om te zeggen dat de bestelling er aan kwam. Een uur later werd deze bezorgd. Alles lag door het hele bakje. Dit aangegeven en het antwoord was de bezorgers rijden niet allemaal even rustig. Lekkere service

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In verband met eerdere ervaringen met mr sushi , hebben wij om 16:30 uur eten besteld en daarbij vermeld dat ze om 1830 uur zouden bezorgen. Rond 1915 uur gebeld waar het eten bleef, met als reactie: het is heel druk , we zijn er mee bezig en het eten gaat met 10 minuten de deur uit. Weer gewacht tot 19:45 uur , weer gebeld en het eten was onderweg. 20:15 uur eindelijk werd het eten bezorgd. 2 porties loempia’s waren ze vergeten. ( extra voor oma besteld ivm eetproblemen( gebit) ). Weer gebeld. 21:30 uur eindelijk 1 portie nageleverd. Koud... ondertussen oma maar een broodje jam gedaan. Het eten was lekker maar het op tijd leveren en naleveren is beneden alle maatstaven ( ronduit slecht) volgende keer maar 2 dagen van te voren bestellen misschien dat mr sushi dan op tijd kan leveren...

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

17:30 zouden we ons eten kunnen ophalen. We gingen 18:15 pas weg met het eten. Drie kwartier staan wachten op het eten. Er ging vanalles mis en het was een slecht georganiseerd zooitje bij mr sushi. Er ging vanalles mis. Als ik onze bestelling niet gecontroleerd had, waren we met het eten van iemand anders naar huis gegaan. Eten is ok.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd geleverd en de sushi smaakte heerlijk. Ik zal zeker nog een keer bij Mr. Sushi bestellen.

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde anderhalf uur voordat we het kregen. Sushi smaakte alsof het al lang klaar had gelegen.

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wel een uur voordat de bestelling er was op een dinsdag, maar het was nog lekker warm en de kwaliteit prima.

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zondagavond om 17.53 eten besteld. Na 2 uur wachten, maar eens gebeld met de vraag waar ons eten bleef. Het duurde even voordat ik iemand telefonisch te pakken kreeg. De medewerker vertelde dat de bezorger onderweg was en dat het eten binnen 10 minuten bij ons zou komen. Om 20.15 werd dan eindelijk het eten bezorgd! De sushi was wel lekker maar helaas niet het lange wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi en de bestelling was op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2,5 moeten wachten op sushi. Het kan wel druk zijn, maar 2,5 uur is wel echt te lang om op een bestelling te moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de eerste bestelling was er al wat vergeten. Toen ik belde was het al bekend en zou het er zsm aan komen. Na drie kwartier nog eens gebeld; “de bezorger is echt net weg”. Pas na 20 min kwam de bezorger, terwijl het 10 min is met de auto. Dus naast dat er van alles mis gaat liegen ze je ook nog voor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vroeg vooraf of het glutenvrij was, ze kwamen speciaal een menukaart langsbrengen. Daarna erg genoten van lekkere sushi. Voor herhaling vatbaar!

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, af en toe wat te zout (naar onze smaak). Met name de gerookte zalm was erg zout. Verder genoten van de ruime porties en verse ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, en bezorging mooi op tijd

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima sushi, op tijd geleverd

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling na 1,5 uur geannuleerd, nog een 1,5 uur later kwam de bezorger langs met mijn bestelling? Nadat ik hem verteld had dat ik het had geannuleerd vertrok hij weer. Aan de telefoon had ik nog gevraagd of ik een bevestiging via de mail kon krijgen, die ik overigens nooit heb ontvangen. En ze deden er dus in totaal 3 uur lang over mijn bestelling? Das oprecht te absurd voor woorden.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Murat, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur geduurt voordat het bezorgd werd. Na anderhalf uur gebeld, kreeg een meisje aan de telefoon en die vroeg om adres en zou het nakijken. Ze was het aan het nakijken kan niks vinden en giechelend van ja hoe ga ik dit zeggen. Daarna heeft ze gewoon de verbinding verbroken. Opnieuw gebeld. Toen kregen we een ander aan de telefoon die wel gewoon vriendelijk was en uitlegde dat het druk was maar dat ze nu onderweg gingen met onze bestelling. Het eten zelf was wel goed.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Marielle, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Op tijd bezorgd, compleet en erg lekker.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is heerlijk! Bestellen er met regelmaat. Altijd weer super lekker. Top voor een afhaalrestaurant, maar de bezorging duurt echt te lang. Is altijd langer dan een uur onderweg en dan heb je nog het geluk dat het daarbij blijft qua tijd.

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de late/slechte levering ten koste gaat van de sushi. De sushi was daarin tegen prima! Maar 75 min wachten op je bestelling is echt te lang. En als ze dan ook nog iets vergeten en je daar ook nog eens 75 min op moet wachten op de rest van je bestelling. Dat vind ik echt jammer!

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker, zeker een aanrader! Echter was de bezorging ver onder de maat. bestelling gedaan voor levering om 12.30, pas een uur later werd de sushi bezorgd!

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden op een drukke dag blijkbaar, 19.20 besteld en 3 keer gebeld, kregen om 21.40 onze bestelling, hierbij miste 1 gerecht. Was wel erg lekker, het lange wachten was een beetje teleurstellend.. wel vriendelijk aan de telefoon overigens.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Jeroen, wij hebben zojuist contact gehad :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 1,5 moeten wachten. Op het eten. Maar na contact met mr sushi is het netjes opgelost en komen ze ons goed tegemoet. Eten smaakt zoals altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was lekker maar was niet heel warm( wat warm moest zijn) en geen stokjes wat wel beloofd was en het duurde lang, wel 2 uur, besteld zondag 6 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geannuleerd zonder te informeren en geld terug te betalen. Zat al een tijd te wachten. Uiteindelijk gebeld en toen kwam ik er achter dat ze de bestelling (foutief) geannuleerd was. Ruim een uur later vervolgens kwam de sushi pas. En zat ook de beloofde extra’s er niet bij. Heel jammer dat ze zo met klanten omgaan.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en goede deals. Bezorging duurde maar liefst 2,5 uren. Normaliter 1 uur, wat al lang is. Tip: bedrijfsvoering en bezetting standaard aanpassen op met name de zondagen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling. Na 1,5 uur gebeld, ze waren onderweg... heeft het nog een half uur geduurd voordat de bezorger er was...... Dame aan de telefoon niet erg vriendelijk, kortaf. Eten was goed.

Reactie van Mr. Sushi:Beste, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer super snel en mega lekker ??

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal een heel goed adres voor Sushi maar dit keer was het iets minder. Waarschijnlijk komt het door het tijdstip van bestellen, wat later op de zaterdagavond. De nori van de bestelde Maki's was slap en duidelijk daardoor minder smaakvol. Je kon proeven dat de maki's al een stuk eerder op de avond gemaakt waren, jammer! De crispy tuna roll en Crispy salmon roll waren daarentegen wel top. Normaal gesproken een heel goed adres maar dit keer hadden we het wat minder getroffen.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas een uur op de bestelling gewacht (was wel zaterdagavond) toe de bezorger kwam bleek de helft van de bestelling te missen. Hier hebben we ook weer een uur op moeten wachten, jammer ook dat alles (dim Sum) erg vet was.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Monique, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Was heerlijk en snel bezorgd.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een goede prijs, snel bezorgd. De vis was vers, maar de sushirijst wat te hard/droog. Dat was erg jammer.

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker eten. Netjes op tijd bezorgd.

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en top service!

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna twee uur moeten wachten op de bestelling. Na een uur gebeld, de bestelling was in de maak en zou zo onze kant op komen...

Reactie van Mr. Sushi:beste eva, we hebben geprobeerd contact op te nemen

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi voor een degelijke prijs! Helaas hebben we 2 uur moeten wachten op onze bestelling op een woensdagavond..

Reactie van Mr. Sushi:beste mitch, we hebben geprobeerd met u in contact te komen

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakje saus was lek in de tas. Eten was smaakloos.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg goed, diverse bezorg sushi’s uit Enschede gehad. Mr sushi is erg goed misschien zelfs wel de beste

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goede en lekkere sushi. Dit keer duurde de bezorging erg lang. Verder blijf ik hier bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging had iets sneller gemogen. Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon het adres niet vinden.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker een uur wachten op je bestelling Sushi niet echt netjes gerold viel uitelkaar Sojabonen niet gaar Geen aanrader

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat er bij een grote bestelling een papieren tas word gebruikt met als gevolg door warmte en condens dat deze aan de onderkant scheurt met als het gevolg alles door elkaar .... maar het eten is TOP

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker. En een hele goede service nadat het de vorige keer wat minder was. Top! Kom snel weer.

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Belachelijk 3 uur gewacht kreeg de vorige keer een bon voor 50% nu een uur langer gewacht en niks heel slecht. Werd gebeld dat het druk was dat het een uurtje zou duren laat het dan ook een uur duren en geen 3 uur !

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben twee en een half uur moeten wachten op het eten, stond bij bezorgtijd 45 minuten.

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2.5 uur op de bestelling met kinderen gewacht één keer gebeld zeer slecht behandelt aan de telefoon bezorger goed gedaan dan ook nog een rol te weinig Alles op één grote schaal was een rommeltje niet van jullie gewend

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben 2.5 uur gewacht op de bestelling !!! Heel slecht !!! Slaat echt nergens op

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zijn ze de Wasabi vergeten. Gebeld maar medewerkster zei dat het te druk was om snel iemand te sturen. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! Bezorging duurde een beetje lang. Verder echt top

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet helemaal gekregen wat we hadden besteld. Maar de bezorger wad er wel vlot. (Dinsdagavond)

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft meer dan 2 uur geduurd en de telefoniste was heel onbeschoft! Ik bestel hier nooit meer!

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na tweemaal gebeld te hebben dat ze de sashimi zalm vergeten waren heb ik het na 3,5 uur wachten nog niet ontvangen ondanks dat ze me aan de telefoon hadden gezegd dat het onderweg was. Vanwege de niet klantvriendelijke service ben ik genoodzaakt om morgen alsnog mijn geld op te halen voor het product waarvoor ik wel betaald heb maar niet heb kunnen ontvangen. 1 ste en laatste x besteld hier Tot morgen en de groeten van een zeer ontevreden klant

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Blijf vooral doorgaan met de acties dan is het nog een keer betaalbaar.

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en het personeel is erg klantvriendelijk. Een paar keer wat mis gegaan met de bestelling maar ze staan erg open voor feedback en laten eigenlijk gelijk zien dat ze er wat mee doen. Daarnaast is de bezorging ook altijd erg snel, zelfs als ze met de fiets komen!

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel vaker sushi hier besteld maar helaas was de kwaliteit minder vandaag. De sushi kwam eerst al bijna 2 uur later dan besteld. De sojabonen waren erg nat (doorgekookt?) Bij het opeten kwam de hele binnenkant er ook uit, rook ook wat vreemd. De sushi met gefrituurde garnaal erin was helaas niet krokant maar erg plakkerig..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer was super lekker. Nu niet. Avocado was bijvoorbeeld erg hard. Heel jammer. Want de eerste keer was het echt super lekker.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel.

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijke sushi. Erg fijn dat ik dit kan bestellen en laten bezorgen. Ik bestel rechtstreeks en niet via thuisbezorgt.

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurt wat lang, maar de sushi is echt heerlijk en mega vers! Heerlijke zalm. Goede kwaliteit voor een erg fijne prijs. Hele goede acties! Bestel hier vanaf nu altijd!

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tao was altijd onze nr 1. Mr. Sushi doet niet onder bij hen. Alleen voor de yakitori spiesjes langs Tao geweest want daar is mijn dochter gek op en die verkopen jullie niet. Maar de prijs is stukken beter en scheelde ongeveer7,50 euro. Kwaliteit is top, bezorgtijd perfect op tijd, dus weer genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 1.5 uur op mijn bestelling gewacht. Nadat ik na een uur gebeld heb kreeg ik te horen dat het toen net klaar was en er gewacht moest worden op een bezorger. Na een half uur kwam eindelijk de bezorger en die "kon mijn huis niet vinden". Erg teleurgesteld zo lang te moeten wachten .

Reactie van Mr. Sushi:beste ellen, wij hebben u zojuist gecontact :)

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Lekkere sushi voor een betaalbare prijs.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was goed! Vers en lekker. Echter waren ze 1 roll vergeten, 2 keer achteraan gebeld en ze zouden het z.s.m. langsbrengen. Het is inmiddels 14 uur later, niemand gezien en niks van Mr. Sushi gehoord.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Roy, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere ??

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader. Bezorging precies op de gewenste tijd!

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanmiddag sushi besteld en het was er binnen 25 minuten, ook hebben ze extra sushi gratis meegeven zonder dat ik dit besteld heb. Het was heerlijk! Ontzettend bedankt!

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Gehoopt op iets meer verschillende smaken/bijzondere combinaties of saus over de sushi. Prijs/ kwantiteit goed, kwaliteit kan beter

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd erg lekker, wel vind ik dat de bakjes gember, wasabi en sojasaus soms erg klein zijn.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor een goede prijs. De bezorger was er ook precies op tijd!

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het voor de zoveelste keer te laat kwam Om half 5 besteld kon ik op de app invoeren dat de bestelling om 17.15 bezorgd zou worden. Ik wordt netjes gebeld om 17.10 dat ze het niet redden en dat het half 6 word. Helaas konden ze dat waarschijnlijk ook niet redden want alles werd pas om 18.05 Bezorgd.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Otto, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk!!! Maar we hebben langer dan ander half uur gewacht!? en dan op de maandag avond. Jammer dat de mango naast de rol lag ipv op de rol.

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond precies op tijd klaar en we hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat alles zonder komkommer gemaakt kan worden. Sashimi was matig, rest was lekker.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is altijd perfect !!! Alleen wachttijd 1 uur en 25 min .... en dat is altijd .... ik vind dit echt te lang

Reactie van Mr. Sushi:Beste, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2 uur gewacht op mijn bestelling. Na 1 uur wachten had ik al gebeld, het zou eraan komen, vervolgens dus nog een uur geduurd. Kreeg ik eenmaal mijn bestelling was de helft maar geleverd, werd dat vervolgens wel nabezorgd maar toch raar dat ik drie keer moet bellen om de boel voor elkaar te krijgen. Erg jammer. Sushi was overigens wel lekker. Zalm zag er alleen een beetje gek uit op de sake, niet zoals ik het gewend ben, dat sake eruitziet. De rest was lekker!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Edwin, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde meer dan anderhalf uur voor de bestelling er was Vind dat wel te lang

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna een uur voordat het er was en alles lag door elkaar. Leek wel alsof de bezorger een aantal drempels op de weg heeft gehad.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1.5 u gewacht, was niet de eerste keer. Sushi heb ik ook weleens beter gehad, jammer. Bezorger was daarentegen wel erg vriendelijk.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ontbraken de wasabi en de gember. Dit mag wat mij betreft de volgende keer verrekend worden Verder top.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar! Heerlijk genoten. Aanrader!

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen wekelijks en nooit Geen klachten altijd zeer tevreden...... alleen helaas gisteren zat er een korte zwarte haar op de nigri zalm. Die meteen werd opgemerkt bij opening vd doos. Hier niet over gebeld , maar nu jullie vragen om een recensie wil ik toch ff laten weten . Groetjes Brenda bunk

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was oke, bezorging duurde behoorlijk lang, bijna anderhalf uur.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg goede sushi. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik bestel onze sushi altijd bij mrsushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEEEEERLIJK!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je het fijn vindt om 1,5u op je eten te wachten, dan moet je hier bestellen. Dit is al de derde keer dat het zo lang duurt en dus voor ons ook de laatste keer dat we hier hebben besteld. Jammer dat er niets mee gedaan wordt, want het eten is lekker.

Reactie van Mr. Sushi:beste, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was meer dan een uur. De sushi was weer heerlijk! De crispy was nog lekker warm en de koude sushi’s ook top!

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super!

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 rol ontbrak maar dit werd vlot opgelost na een telefoontje.

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ongeveer een uur na bestelling nog niet geleverd, maar na 1 telefoontje was het er binnen een kwatier en hadden we er nog gratis loempia's bij gekregen, de smaak was wel top, zoals altijd!

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, niet duur en erg snel (bij ophalen) verbeterpunt: niet duidelijk of je een bevestiging kreeg als de bestelling klaar was of niet.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het vreemd dat hij mij geen wisselgeld terug kon geven, dus ik heb gewoon te weinig geld terug gekregen..

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur wachten op het eten is echt te lang.

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk maar we hebben er helaas wel bijna 1,5 uur op moeten wachten.

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede sushi, ook erg snel bezorgd

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering (45min), goede kwaliteit sushi! Wat koud hoorde te zijn was koud, en wat warm hoorde te zijn was nog warm. Alle accessoires netjes los meegeleverd (stokjes, wasabi, gember, sojasaus)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zelf was mega top .... duurde alleen heel erg lang voordat we het hadden

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar de bezorging duurde 45min lang dan afgesproken, afhandeling was slecht. Kan beter! Volgende keer halen we zelf af

Reactie van Mr. Sushi:Beste Freline, wij hebben zojuist contact met u opgenomen :)

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed !!

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen graag bij MrSushi. En blijven dat ook zeker doen. Wij hebben 2uur gewacht op onze bestelling. Wij werden keurig gebeld door een jongedame, die uitlegde dat ivm het weer (onweer, regenbui) en door drukte onze bestelling wat later kon komen. Wij hebben hongerig en geduldig gewacht. De bezorger was ook zeer correct en verontschuldigde zich ook nogmaals dat het wat langer duurde dan wat wij gewend waren. Keurige policy en fijne medewerkers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgt en weer lekker

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden!

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushirijst was prima en vooral zalm was heerlijk! Eerste keer besteld en dit smaakt naar meer! Crispy sushi was niet heel crispy eerder taai. Moet natuurlijk meteen warm worden gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was zoals altijd erg lekker, alleen geloof ik dat een urumaki roll 8 stukjes bevat... Ik had een tempura ebi roll besteld en zou er één gratis krijgen, alleen kreeg ik maar één roll tempura ebi van 8 stukjes i.p.v. 2 rolls.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1uur en 45minuten moeten wachten op mijn bestelling! Eenmaal aangekomen was de kwaliteit onder de maat, vergeleken met andere sushi afhaalrestaurants.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was op tijd en smaakte heerlijk!

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omelet sushi was echt niet lekker (dat gefrituurde omelet dakje). En sommige waren niet goed gerold (inside out). Zalm was wel erg lekker! En top dat er zoveel soja saus mee kwam!

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Schaal met sushi zag er lekker en mooi verzorgd uit. Enigste minpunt , de krokante garnaal sushi wat vers en warm zou moeten zijn, was koud, omdat het in de koeler had gestaan.

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een woensdag 18u besteld. 18.40 bezorgd. Was (weer) erg lekker.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was stipt op tijd. Voor het eerst gegeten dus weinig vergelijkingsmateriaal, maar presentatie was goed en het smaakte prima.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Ze waren 1 roll vergeten en kwamen die netjes nabezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle bezorging en ook nog eens betaalbaar :)

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten maar helaas de bezorging was weer eens flut.. 2 uur gewacht toen belde de bezorger dat de scooter was omgevallen en dat er nieuw eten gemaakt zou worden. 10 voor 6 besteld en uiteindelijk de gehele bestelling om kwart voor 9 gekregen.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Romee, wij hebben u zojuist gecontact via uw mail. Karlijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dus k expres zoveel besteld zodat ik een gratis roll zou krijgen.. zijn ze het vergeten om bij in te doen.

Reactie van Mr. Sushi:Beste, wij hebben u zojuist een mail toe gestuurd. Karlijn

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een zaterdag redelijk op tijd, gratis rol was niet geleverd, gebeld en alsnog bezorgt, dat was netjes, maar was de tweede keer achter elkaar dat de gratis rol er niet bij zat. Verder lekkere sushi

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en tijdige bezorging tijdens etenstijd, helaas niet de gratis roll gekregen!

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker! Ga zeker vaker bestellen!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker Wij hadden zelfs warme sushi en ondanks dat ik nog 20 minuten moet rijden waren ze nog steeds warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keer op keer goeie sushi, echt lekker. Alleen bezorging is altijd weer een verrassing. Al bestel je twee uur van te voren, komt het nog ruim een half uur te laat. Beetje later dan gepland maar wel genoten van heerlijke sushi!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Anouk, wij willen ons excuus aanbieden voor de talenten bezorging. Wij hebben u ook zojuist gecontact, u kunt een mail van ons vinden in uw mailbox :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest 1 uur en 40 min. wachten totdat t er was en ook lagen 2 bakjes op de kop :(. Jammer dat er geen wasabi en gember bij zat. Sushi was smakelijk.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Geja, wij hebben u zojuist gecontact.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en snel bezorgt

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden weer. Eerder via thuisbezorgd een aantal keren naar volle tevredenheid besteld. Nu besloten dat ik jullie sushi de lekkerste vind van Enschede.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik laat eigenlijk nooit reviews achter maar dit is belachelijk. Inmiddels best vaak besteld, de eerste keer duurde het 2 uur voor het eten er was. De 2e keer zelfs 4 uur!! Daarna daar rekening mee gehouden en ruim van tevoren besteld. Toen ging het even beter.. Echter de laatste 3!! keer ontbrak er steeds iets.. 2x over een handroll en toen een crispy roll. Ik bellen om het aan te geven.. Ze wouden het wel nabrengen maar lieten duidelijk merken dat ik het volgens hen allemaal verzon.. Ik bestel wel weer lekker ergens anders.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Lindy, wij willen als eerst een welgemeend excuus naar u maken dat u het gevoel heeft gekregen dat wij u niet geloofde! Wij willen uw klacht serieus nemen en graag met u in contact komen. Zou u ons uw klacht nogmaals kunnen sturen naar info@mrsushi.nl alvast hartelijk bedankt :)

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, snelle levering en heerlijk vers! Warme sushi was lekker warm en de koude netjes geserveerd! Een aanrader! We gaan snel weer bestellen.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi. Goeie actie met gratis rol bij besteding van 15,- zal zeker weer bestellen hier!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt heerlijk!!!Helaas waren ze de gratis “ sakeroll “ vergeten.Wel vervelend, want je rekent erop. Na een telefoontje werd het nageleverd, maar pas na drie kwartier. We waren toen al klaar met eten.. Smaakte later in de avond net zo goed. Voor herhaling vatbaar:-))

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse en ontzettend lekkere sushi.

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk!!

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wel wat lang... bijna 2 uur moeten wachten.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super! 15 min later dan gepland! Het was heerlijk!

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, door een mooie aanbieding nog voor een leuke prijs ook. Zelf afgehaald, dus geen gedoe met bezorgtijden.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch. Integenstelling tot de vorige keer was nu alles perfect. De bezorger was op tijd, de sushi was heerlijk en we hebben alles gekregen wat we hebben besteld! Top.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed op tijd geleverd, super fijne actie met studentenbox, die overigens altijd divers is en super goed smaakt! Smaak is fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker. Maar de bezorging was echt verschrikkelijk. Om 17.00 uur al besteld voor 20.00 uur. Toen we om 20.30 nog niets hadden ontvangen toch maar even gebeld! Ze konden ons niet vertellen waar de bezorger was en wanneer we het zouden krijgen en of het uberhaupt al wel gemaakt was, laat staan onderweg?! Dit werd uitgezocht en het was inderdaad niet onderweg, het zou mee gaan met de volgende ronde. Wel netjes een kortingscode ontvangen voor een ‘volgende’ keer. Rond half 10 hebben we onze bestelling ontvangen. Helaas niet compleet! Weer gebeld en het zou nageleverd worden. Spijtig genoeg hebben wij de rest nooit ontvangen. Het was ook al na 22uur dus hebben we geen contact meer kunnen opnemen. Jammer....

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer aparte kleine bakjes ipv 1 schaal , zodat je alles wat meer apart hebt.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service?? De bestelling was iets verlaat en we werden hier netjes over gebeld en kregen een portie loempia 's als tegemoedkoming, Top! We gaan altijd naar Asaka, wat nog steeds mijn favoriet is?? maar de sushi van Mr Sushi was zeker de moeite waard is te proberen??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes bezorgd en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding bestel hier zeker weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi was uitstekend. Helaas was één soort sushi tijdens de bezorging enigszins door elkaar geschud waardoor deze na bezorging als een soort "prutje" aankwam... Hier achteraan gebeld maar helaas zonder succes. Kwalitatief goede sushi voor een betaalbare prijs.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele verse sushi met een goede smaak. De rijst goed en snelle levering. Vriendelijke bezorger.

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na dik een uur wachten eindelijk héérlijk sushi gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima in orde!

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het daar kei lekker!!!! Bestel bijna elke week daar!!!

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en keurig verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima, ik moest iets langer wachten vanwege de drukte. Daarvoor kreeg ik een lekker extra gerecht. Prima service en het eten viel prima in de smaak!

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mr Sushi, Jammer dat de kwaliteit van jullie sushi niet in verhouding staat met de bezorgtijden die jullie momenteel realiseren. Ik moet er wel bij vermelden dat er door jullie netjes telefonisch contact is opgenomen, met het bericht dat het 'iets' langer zou duren. Het is begrijpelijk dat je in het weekend iets langere/afwijkende bezorgtijden hebt, maar onder 'iets' langer versta ik geen 2 uur. Hard gezegd misschien; maar hier moet echt verbetering in komen, anders gaat je dit veel klanten kosten. Nogmaals; niet vanwege de kwaliteit, maar vanwege de onzekerheid betreft de bezorging. Mvg, Ticheloven

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed alleen door de drukte een bezorgtijd van 2 uur

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker en netjes en op tijd geleverd!

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging. Heel leuk de actie van een extra rol!

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was ivm drukte iets te laat, maar ik werd tijdig hierover gebeld en excuses zijn toen aangeboden, perfect dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze hadden bepaalde ingrediënten niet maar kreeg wel goede compensatie. De gratis sushi kregen we niet bij de bestelling. Maar ook een goede na bezorging. Lekkere sushi! En Goede wasabi!

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte op zich heerlijk aleen was het jammer dat ik niet alles kreeg wat ik besteld heb bijvoorbeeld bij de makimix kreeg ik alles met zalm en geen tonijn wat er wel bij hoorde en het was al na tienen toen het eindelijk bezorgd was ja dus leek het me niet zo verstandig om daar ook nog weer over te bellen na sluitingstijd. bezorging duurde wat langer maar is wel super netjes opgelost door een leuke korting maar geef toch 1 ster om dat het toch wel echt best lang geduurd heeft mijn excuus daarvoor maar hoop op een goede verbetering in de toekomst vriendelijke groet, jessica

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was ok qua prijs kwaliteit maar bestelling liet ruim anderhalf uur op zich wachten.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker maar ze waren de dumplings vergeten. Jammer, ook omdat we er voor betaald hebben

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi, prima prijs-kwaliteit. Ruime portie, zeker door de gratis aanvulling uit de actie. Wasabi en gember niet goedkoop, maar in totaliteit een aanrader.

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

snelle service

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, alleen de bestelling was niet compleet, gerecht wat niet bij geleverd was was toch nog €3,- waarvoor betaald is. geprobeerd te bellen maar geen gehoor.

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heerlijke sushi (vers, rijst goed, goed gevuld). Heel veel nieuwe samenstellingen en breed aanbod. Goede prijs kwaliteit verhouding. Bezorging snel en zorgvuldig. Erg tevreden! Dit wordt mn nieuwe favoriete sushi-afhaal-tentje! =)

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, prijs/kwaliteit verhouding was super! Snelle bezorging.

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op maandag. Bestelling 17:00 uur. Bezorging 17:30. En het was heerlijk. Vind de zakjes soja wel beetje onhandig. Ga zeker weer bestellen!

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker en vers. Wel waren ze twee uur te laat met bezorgen. Wanneer door ik mijn zaterdag avond thuis kon wachten op de sushi die ik ruim van te voren heb besteld. Om 22.10 uur kreeg ik uiteindelijk mijn sushi, telefonisch contact was niet mogelijk de lijn werd direct verbroken.Erg jammer, ik zal hier niet weer snel wat bestellen.